|
|
|
|
LEADER |
01396ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp30892 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Kolouchová, Ladislava
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Monitoring kvality potravinářské pšenice v průběhu roku
|
246 |
|
|
|a Monitoring of Bread-making Wheat Quality Throughout the Year
|
260 |
|
|
|c 2013
|
300 |
|
|
|a 71 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a pšenice potravinářská
|
653 |
|
|
|a dusíkaté látky
|
653 |
|
|
|a lepek v sušině
|
653 |
|
|
|a gluten index
|
653 |
|
|
|a Zelenyho test
|
653 |
|
|
|a mletí pšenice
|
653 |
|
|
|a food wheat
|
653 |
|
|
|a crude protein
|
653 |
|
|
|a dry gluten
|
653 |
|
|
|a gluten index
|
653 |
|
|
|a Zeleny test
|
653 |
|
|
|a milling wheat
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Burešová, Iva
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/23588
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|