Monitoring kvality potravinářské pšenice v průběhu roku

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kolouchová, Ladislava (Dissertant)
Other Authors: Burešová, Iva (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2013
Subjects:
Physical Description: 71 s.

Cover

LEADER 01396ntm a22003857u 4500
001 zp30892
041 |a cze 
100 1 |a Kolouchová, Ladislava  |4 dis 
245 1 0 |a Monitoring kvality potravinářské pšenice v průběhu roku 
246 |a Monitoring of Bread-making Wheat Quality Throughout the Year 
260 |c 2013 
300 |a 71 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a pšenice potravinářská 
653 |a dusíkaté látky 
653 |a lepek v sušině 
653 |a gluten index 
653 |a Zelenyho test 
653 |a mletí pšenice 
653 |a food wheat 
653 |a crude protein 
653 |a dry gluten 
653 |a gluten index 
653 |a Zeleny test 
653 |a milling wheat 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Burešová, Iva  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/23588  |y Plný text v Digitální knihovně UTB