|
|
|
|
LEADER |
01449ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp30890 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Jurková, Eva
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Porovnání složení a výtěžnosti masa bažantů a slepic z volné přírody a z voliérového chovu
|
246 |
|
|
|a COMPARISON of COMPOSITION and UTILIZATION RATIO of MEAT of PHEASANTS and HENS in THE WILD and AVIARY BREEDING
|
260 |
|
|
|c 2014
|
300 |
|
|
|a 112 s. (118 602)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Bažant
|
653 |
|
|
|a slepice
|
653 |
|
|
|a složení
|
653 |
|
|
|a výtěžnost
|
653 |
|
|
|a volná příroda
|
653 |
|
|
|a voliérový chov
|
653 |
|
|
|a Pheasant
|
653 |
|
|
|a pheasant hen
|
653 |
|
|
|a composition
|
653 |
|
|
|a yields
|
653 |
|
|
|a free-range
|
653 |
|
|
|a aviary breeding
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Gál, Robert
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/30902
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|