|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp30888 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Ilčík, Petr
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Použití luminiscenční spektrofluorimetrie pro stanovení riboflavinu
|
| 246 |
|
|
|a Application of Luminiscence Spectrofluorimetry for Riboflavin Determination
|
| 260 |
|
|
|c 2013
|
| 300 |
|
|
|a 67 s.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a Riboflavin
|
| 653 |
|
|
|a vitamin B2
|
| 653 |
|
|
|a metoda luminiscence
|
| 653 |
|
|
|a spektrofluorimetrie
|
| 653 |
|
|
|a fotodegradace
|
| 653 |
|
|
|a tavený sýr
|
| 653 |
|
|
|a Riboflavin
|
| 653 |
|
|
|a vitamin B2
|
| 653 |
|
|
|a Luminiscence method
|
| 653 |
|
|
|a method Spectrofluorometry
|
| 653 |
|
|
|a photodegradation
|
| 653 |
|
|
|a cream cheese
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Bučková, Martina
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/23657
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|