Alimentární onemocnění virového původu

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Přikrylová, Veronika (Dissertant)
Other Authors: Kráčmar, Stanislav (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2014
Subjects:
Physical Description: 42 s.

Cover

LEADER 01305ntm a22003857u 4500
001 zp30846
041 |a cze 
100 1 |a Přikrylová, Veronika  |4 dis 
245 1 0 |a Alimentární onemocnění virového původu 
246 |a Alimentary Diseases of Viral Origin 
260 |c 2014 
300 |a 42 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a viry 
653 |a alimentární nákazy 
653 |a hygiena 
653 |a průjmová onemocnění 
653 |a prevence 
653 |a léčba 
653 |a virues 
653 |a alimentary disease 
653 |a hygiene 
653 |a diarrheal disease 
653 |a prevention 
653 |a therapy 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Kráčmar, Stanislav  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/30901  |y Plný text v Digitální knihovně UTB