|
|
|
|
LEADER |
01305ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp30846 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Přikrylová, Veronika
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Alimentární onemocnění virového původu
|
246 |
|
|
|a Alimentary Diseases of Viral Origin
|
260 |
|
|
|c 2014
|
300 |
|
|
|a 42 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a viry
|
653 |
|
|
|a alimentární nákazy
|
653 |
|
|
|a hygiena
|
653 |
|
|
|a průjmová onemocnění
|
653 |
|
|
|a prevence
|
653 |
|
|
|a léčba
|
653 |
|
|
|a virues
|
653 |
|
|
|a alimentary disease
|
653 |
|
|
|a hygiene
|
653 |
|
|
|a diarrheal disease
|
653 |
|
|
|a prevention
|
653 |
|
|
|a therapy
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Kráčmar, Stanislav
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/30901
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|