Enogastronomie - vstup vína do gastronomických technologií a řízení

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Křivová, Tereza (Dissertant)
Other Authors: Burešová, Pavla (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2013
Subjects:
Physical Description: 48 s. ( 7 882 znaků)

Cover

LEADER 01287ntm a22003137u 4500
001 zp30840
041 |a cze 
100 1 |a Křivová, Tereza  |4 dis 
245 1 0 |a Enogastronomie - vstup vína do gastronomických technologií a řízení 
246 |a Enogastronomy - the Entry of Wine into Gastronomic Technologies and Facilities 
260 |c 2013 
300 |a 48 s. ( 7 882 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a senzorické hodnocení vín 
653 |a analytické metody hodnocení vín 
653 |a enogastrono-mie 
653 |a Sensory rating vine 
653 |a Analytic methods of rating vine 
653 |a Enogastronomy 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Burešová, Pavla  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/24401  |y Plný text v Digitální knihovně UTB