|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp30840 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Křivová, Tereza
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Enogastronomie - vstup vína do gastronomických technologií a řízení
|
| 246 |
|
|
|a Enogastronomy - the Entry of Wine into Gastronomic Technologies and Facilities
|
| 260 |
|
|
|c 2013
|
| 300 |
|
|
|a 48 s. ( 7 882 znaků)
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a senzorické hodnocení vín
|
| 653 |
|
|
|a analytické metody hodnocení vín
|
| 653 |
|
|
|a enogastrono-mie
|
| 653 |
|
|
|a Sensory rating vine
|
| 653 |
|
|
|a Analytic methods of rating vine
|
| 653 |
|
|
|a Enogastronomy
|
| 655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Burešová, Pavla
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/24401
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|