|
|
|
|
LEADER |
01287ntm a22003137u 4500 |
001 |
zp30840 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Křivová, Tereza
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Enogastronomie - vstup vína do gastronomických technologií a řízení
|
246 |
|
|
|a Enogastronomy - the Entry of Wine into Gastronomic Technologies and Facilities
|
260 |
|
|
|c 2013
|
300 |
|
|
|a 48 s. ( 7 882 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a senzorické hodnocení vín
|
653 |
|
|
|a analytické metody hodnocení vín
|
653 |
|
|
|a enogastrono-mie
|
653 |
|
|
|a Sensory rating vine
|
653 |
|
|
|a Analytic methods of rating vine
|
653 |
|
|
|a Enogastronomy
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Burešová, Pavla
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/24401
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|