LEADER 01612ntm a22004097u 4500
001 zp30830
041 |a cze 
100 1 |a Katauerová, Andrea  |4 dis 
245 1 0 |a Modelový technologický postup výroby bílého vína 
246 |a Model Technological Process for the Production of White Wine 
260 |c 2014 
300 |a 46 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Produkce vína 
653 |a obecná charakteristika vína 
653 |a klimatické podmínky pro vinohradnictví 
653 |a vinařské oblasti ČR 
653 |a Ryzlink rýnský 
653 |a Veltlínské zelené 
653 |a technologický postup výroby bílého vína 
653 |a Wine production 
653 |a general characteristics of wine 
653 |a climatic conditions for viticulture 
653 |a wine-growing region of the Czech Republic 
653 |a Riesling 
653 |a Grüner Veltliner 
653 |a technological process of production of white wine 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Fic, Vlastimil  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/30897  |y Plný text v Digitální knihovně UTB