Vliv koncentrace vybraných hydrokoloidů na texturní vlastnosti tavených sýrů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Novák, Pavel (Dissertant)
Other Authors: Nagyová, Gabriela (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2013
Subjects:
Physical Description: 76 s. (93 190 znaků)

Cover

LEADER 01491ntm a22003857u 4500
001 zp30817
041 |a cze 
100 1 |a Novák, Pavel  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv koncentrace vybraných hydrokoloidů na texturní vlastnosti tavených sýrů 
246 |a The Effect of Selected Hydrocolloids Concentration on Processed Cheese Textural Properties 
260 |c 2013 
300 |a 76 s. (93 190 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a tavený sýr 
653 |a tavicí soli 
653 |a agar 
653 |a karagenan 
653 |a pektin 
653 |a texturní profilová analýza 
653 |a processed cheese 
653 |a emulsifying salt 
653 |a agar 
653 |a carrageenan 
653 |a pectin 
653 |a texture profile analysis 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Nagyová, Gabriela  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/24840  |y Plný text v Digitální knihovně UTB