Vliv vybraných faktorů na degradační změny aspartamu

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Marcin, Tomáš (Dissertant)
Other Authors: Buňka, František (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2013
Subjects:
pH
Physical Description: 82 s. (81 140 znaků)

Cover

LEADER 01404ntm a22003857u 4500
001 zp30814
041 |a cze 
100 1 |a Marcin, Tomáš  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv vybraných faktorů na degradační změny aspartamu 
246 |a The Effect of Selected Factors on Degradation Changes of Aspartame 
260 |c 2013 
300 |a 82 s. (81 140 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin - specializace Technologie mléka a mléčných výrobků 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a aspartam 
653 |a diketopiperazin 
653 |a aspartylfenylalanin 
653 |a HPLC 
653 |a pH 
653 |a čas 
653 |a aspartame 
653 |a diketopiperazine 
653 |a asapartyl fenylalanine 
653 |a HPLC 
653 |a pH 
653 |a time 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Buňka, František  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/24960  |y Plný text v Digitální knihovně UTB