|
|
|
|
LEADER |
01561ntm a22004097u 4500 |
001 |
zp30809 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Zderčíková, Eva
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Posouzení ztrát hmotnosti tepelně opracovaných masných výrobků v průběhu technologického zpracování
|
246 |
|
|
|a Assessment of the Loss of Weight of the Heat Worked Meat Products in the Course of Technological Processing
|
260 |
|
|
|c 2013
|
300 |
|
|
|a 100 s. (20 800 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a hmotnostní ztráty
|
653 |
|
|
|a tepelné úpravy
|
653 |
|
|
|a maso
|
653 |
|
|
|a masné výrobky
|
653 |
|
|
|a složení masa
|
653 |
|
|
|a přírodní střeva
|
653 |
|
|
|a umělá střeva
|
653 |
|
|
|a lose weight
|
653 |
|
|
|a heat modifications
|
653 |
|
|
|a meat
|
653 |
|
|
|a meat products
|
653 |
|
|
|a weight loss
|
653 |
|
|
|a natural intestines
|
653 |
|
|
|a synthetic intestines
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Gál, Robert
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/24766
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|