|
|
|
|
LEADER |
01291ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp30793 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Švejdíková, Vendula
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Stanovení jakostních parametrů kojenecké vody
|
246 |
|
|
|a Determination of Quality Parameters of Infant Water
|
260 |
|
|
|c 2013
|
300 |
|
|
|a 84 s. (16 294 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Voda
|
653 |
|
|
|a člověk
|
653 |
|
|
|a indikátorové mikroorganismy
|
653 |
|
|
|a fyzikálně-chemické vlastnosti
|
653 |
|
|
|a Water
|
653 |
|
|
|a human
|
653 |
|
|
|a indicator microorganisms
|
653 |
|
|
|a physico-chemical properties
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Černíková, Michaela
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/24885
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|