|
|
|
|
LEADER |
01469ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp30785 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Svobodová, Zuzana
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Faktory ovlivňující produkci biogenních aminů u bakterií rodu Bifidobacterium
|
246 |
|
|
|a Factors Influencing the Ability of Bifidobacterium to Form Biogenic Amines
|
260 |
|
|
|c 2013
|
300 |
|
|
|a 90 s. (125 736 znaků).
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a biogenní aminy
|
653 |
|
|
|a rod Bifidobacterium
|
653 |
|
|
|a faktory ovlivňující produkci biogenních aminů
|
653 |
|
|
|a HPLC
|
653 |
|
|
|a PCR
|
653 |
|
|
|a gen aguA
|
653 |
|
|
|a biogenic amines
|
653 |
|
|
|a Bifidobacterium
|
653 |
|
|
|a factors affecting the production of biogenic amines
|
653 |
|
|
|a HPLC
|
653 |
|
|
|a PCR
|
653 |
|
|
|a gen aguA
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Buňková, Leona
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/24775
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|