|
|
|
|
LEADER |
01404ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp30776 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Sedláčková, Libuše
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Výživa jako faktor prevence kardiovaskulárních onemocnění
|
246 |
|
|
|a Nutrition as the Factor for Prevention of Cardiovascular Diseases
|
260 |
|
|
|c 2013
|
300 |
|
|
|a 128 s. (184 976)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a kardiovaskulární onemocnění
|
653 |
|
|
|a rizikové faktory
|
653 |
|
|
|a výživa jako prevence
|
653 |
|
|
|a dietní opatření
|
653 |
|
|
|a lázeňská léčba
|
653 |
|
|
|a cardiovascular diseases
|
653 |
|
|
|a risk factors
|
653 |
|
|
|a nutrition as prevention
|
653 |
|
|
|a dietary measures
|
653 |
|
|
|a spa treatment
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Velichová, Helena
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/24939
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|