Výživa jako faktor prevence kardiovaskulárních onemocnění

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Sedláčková, Libuše (Dissertant)
Other Authors Velichová, Helena (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2013
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description128 s. (184 976)

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp30776
041 |a cze 
100 1 |a Sedláčková, Libuše  |4 dis 
245 1 0 |a Výživa jako faktor prevence kardiovaskulárních onemocnění 
246 |a Nutrition as the Factor for Prevention of Cardiovascular Diseases 
260 |c 2013 
300 |a 128 s. (184 976) 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a kardiovaskulární onemocnění 
653 |a rizikové faktory 
653 |a výživa jako prevence 
653 |a dietní opatření 
653 |a lázeňská léčba 
653 |a cardiovascular diseases 
653 |a risk factors 
653 |a nutrition as prevention 
653 |a dietary measures 
653 |a spa treatment 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Velichová, Helena  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/24939  |y Plný text v Digitální knihovně UTB