|
|
|
|
LEADER |
01286ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp30760 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Popelková, Zuzana
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vývoj jablečných aromat v průběhu sezóny lisování
|
246 |
|
|
|a Development of Apple Aromas During the Season Pressing
|
260 |
|
|
|c 2013
|
300 |
|
|
|a 133 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Lisování jablek
|
653 |
|
|
|a aromatické látky
|
653 |
|
|
|a jablečná šťáva
|
653 |
|
|
|a plynová chromatografie
|
653 |
|
|
|a Pressing of apples
|
653 |
|
|
|a aromatic substances
|
653 |
|
|
|a apple juice
|
653 |
|
|
|a gas chromatography
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Valášek, Pavel
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/24929
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|