Vývoj jablečných aromat v průběhu sezóny lisování

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Popelková, Zuzana (Dissertant)
Other Authors: Valášek, Pavel (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2013
Subjects:
Physical Description: 133 s.

Cover

LEADER 01286ntm a22003377u 4500
001 zp30760
041 |a cze 
100 1 |a Popelková, Zuzana  |4 dis 
245 1 0 |a Vývoj jablečných aromat v průběhu sezóny lisování 
246 |a Development of Apple Aromas During the Season Pressing 
260 |c 2013 
300 |a 133 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Lisování jablek 
653 |a aromatické látky 
653 |a jablečná šťáva 
653 |a plynová chromatografie 
653 |a Pressing of apples 
653 |a aromatic substances 
653 |a apple juice 
653 |a gas chromatography 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Valášek, Pavel  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/24929  |y Plný text v Digitální knihovně UTB