|
|
|
|
LEADER |
01316ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp30756 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Ovečka, Martin
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Genotypizace izolátů Escherichia coli z potravin
|
246 |
|
|
|a Genotypic Characterization of Escherichia coli Isolated from Food
|
260 |
|
|
|c 2013
|
300 |
|
|
|a 89 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Escherichia coli
|
653 |
|
|
|a PCR
|
653 |
|
|
|a fylogenetické skupiny
|
653 |
|
|
|a faktory virulence
|
653 |
|
|
|a bakteriociny
|
653 |
|
|
|a Escherichia coli
|
653 |
|
|
|a PCR
|
653 |
|
|
|a phylogenetic group
|
653 |
|
|
|a virulence factors
|
653 |
|
|
|a bacteriocins
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Doležalová, Magda
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/24831
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|