Genotypizace izolátů Escherichia coli z potravin

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Ovečka, Martin (Dissertant)
Other Authors: Doležalová, Magda (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2013
Subjects:
PCR
Physical Description: 89 s.

Cover

LEADER 01316ntm a22003617u 4500
001 zp30756
041 |a cze 
100 1 |a Ovečka, Martin  |4 dis 
245 1 0 |a Genotypizace izolátů Escherichia coli z potravin 
246 |a Genotypic Characterization of Escherichia coli Isolated from Food 
260 |c 2013 
300 |a 89 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Escherichia coli 
653 |a PCR 
653 |a fylogenetické skupiny 
653 |a faktory virulence 
653 |a bakteriociny 
653 |a Escherichia coli 
653 |a PCR 
653 |a phylogenetic group 
653 |a virulence factors 
653 |a bacteriocins 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Doležalová, Magda  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/24831  |y Plný text v Digitální knihovně UTB