Aminokyselinový a bílkovinný profil odrůd potravinářské pšenice pěstované v ČR

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Nenutilová, Lenka (Dissertant)
Other Authors: Burešová, Iva (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2013
Subjects:
Physical Description: 107 s. (22 766 slov)

Cover

LEADER 01286ntm a22003377u 4500
001 zp30753
041 |a cze 
100 1 |a Nenutilová, Lenka  |4 dis 
245 1 0 |a Aminokyselinový a bílkovinný profil odrůd potravinářské pšenice pěstované v ČR 
246 |a Amino Acid and Protein Profile of Food Wheat Varieties Grown in the Czech Republic 
260 |c 2013 
300 |a 107 s. (22 766 slov) 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a pšenice 
653 |a aminokyseliny 
653 |a bílkoviny 
653 |a SDS-PAGE 
653 |a wheat 
653 |a amino acids 
653 |a protein 
653 |a SDS-PAGE 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Burešová, Iva  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/24899  |y Plný text v Digitální knihovně UTB