|
|
|
|
LEADER |
01394ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp30747 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Maňásková, Věra
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Extrakce fenolových kyselin z rostlinných potravin pevného charakteru
|
246 |
|
|
|a Extraction of Phenolic Acids from Solid Character Plant Foods
|
260 |
|
|
|c 2013
|
300 |
|
|
|a 86 s. (97 772 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a semena révy vinné
|
653 |
|
|
|a polyfenoly
|
653 |
|
|
|a fenolové kyseliny
|
653 |
|
|
|a extrakce
|
653 |
|
|
|a chromatografie
|
653 |
|
|
|a HPLC
|
653 |
|
|
|a seeds of grapevine
|
653 |
|
|
|a polyphenols
|
653 |
|
|
|a phenolic acids
|
653 |
|
|
|a extraction
|
653 |
|
|
|a chromatography
|
653 |
|
|
|a HPLC
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Hanuštiak, Pavel
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/24711
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|