Antioxidační aktivita česneku

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kodovská, Barbora (Dissertant)
Other Authors: Sumczynski, Daniela (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2013
Subjects:
Physical Description: 82 s., přílohy 3s.

Cover

LEADER 01217ntm a22003497u 4500
001 zp30741
041 |a cze 
100 1 |a Kodovská, Barbora  |4 dis 
245 1 0 |a Antioxidační aktivita česneku 
246 |a Antioxidant Activity of Garlic 
260 |c 2013 
300 |a 82 s., přílohy 3s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a česnek 
653 |a antioxidační aktivita 
653 |a spektrofotometrie 
653 |a DPPH 
653 |a ABTS 
653 |a garlic 
653 |a antioxidant aktivity 
653 |a ABTS 
653 |a DPPH 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Sumczynski, Daniela  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/24673  |y Plný text v Digitální knihovně UTB