|
|
|
|
LEADER |
01240ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp30740 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Kloudová, Markéta
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Stanovení obsahu čistých svalových bílkovin ve vepřovém mase
|
246 |
|
|
|a Determination of Net Muscle Protein in Pork
|
260 |
|
|
|c 2013
|
300 |
|
|
|a 97 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a vepřové maso
|
653 |
|
|
|a čisté svalové bílkoviny
|
653 |
|
|
|a aminokyseliny
|
653 |
|
|
|a šunka
|
653 |
|
|
|a pork meat
|
653 |
|
|
|a net muscle protein
|
653 |
|
|
|a amino acids
|
653 |
|
|
|a ham
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Gál, Robert
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/25080
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|