Stanovení obsahu čistých svalových bílkovin ve vepřovém mase

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kloudová, Markéta (Dissertant)
Other Authors: Gál, Robert (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2013
Subjects:
ham
Physical Description: 97 s.

Cover

LEADER 01240ntm a22003377u 4500
001 zp30740
041 |a cze 
100 1 |a Kloudová, Markéta  |4 dis 
245 1 0 |a Stanovení obsahu čistých svalových bílkovin ve vepřovém mase 
246 |a Determination of Net Muscle Protein in Pork 
260 |c 2013 
300 |a 97 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a vepřové maso 
653 |a čisté svalové bílkoviny 
653 |a aminokyseliny 
653 |a šunka 
653 |a pork meat 
653 |a net muscle protein 
653 |a amino acids 
653 |a ham 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Gál, Robert  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/25080  |y Plný text v Digitální knihovně UTB