|
|
|
|
LEADER |
01393ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp30708 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Hrubanová, Martina
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Monitoring tvorby biofilmu u bakterií izolovaných z potravin a potravinářských provozů.
|
246 |
|
|
|a Biofilm Formation of Bacteria Isolated from Food
|
260 |
|
|
|c 2013
|
300 |
|
|
|a 91 s. (119 179 znaků).
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Biofilm
|
653 |
|
|
|a biofilm v potravinářském průmyslu
|
653 |
|
|
|a potravinářsky významné bakterie
|
653 |
|
|
|a metody stanovení biofilmu
|
653 |
|
|
|a Biofilm
|
653 |
|
|
|a biofilm in the food industry
|
653 |
|
|
|a food industry important bacteria
|
653 |
|
|
|a methods of determining biofilm
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Buňková, Leona
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/25149
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|