Monitoring tvorby biofilmu u bakterií izolovaných z potravin a potravinářských provozů.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hrubanová, Martina (Dissertant)
Other Authors: Buňková, Leona (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2013
Subjects:
Physical Description: 91 s. (119 179 znaků).

Cover

LEADER 01393ntm a22003377u 4500
001 zp30708
041 |a cze 
100 1 |a Hrubanová, Martina  |4 dis 
245 1 0 |a Monitoring tvorby biofilmu u bakterií izolovaných z potravin a potravinářských provozů. 
246 |a Biofilm Formation of Bacteria Isolated from Food 
260 |c 2013 
300 |a 91 s. (119 179 znaků). 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Biofilm 
653 |a biofilm v potravinářském průmyslu 
653 |a potravinářsky významné bakterie 
653 |a metody stanovení biofilmu 
653 |a Biofilm 
653 |a biofilm in the food industry 
653 |a food industry important bacteria 
653 |a methods of determining biofilm 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Buňková, Leona  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/25149  |y Plný text v Digitální knihovně UTB