Antioxidační aktivita u vybraných druhů volně rostoucích jedlých hub

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Hádrová, Marcela (Dissertant)
Other Authors: Hanuštiak, Pavel (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2013
Subjects:
Physical Description: 85 s. (88 000 znaků)

Cover

LEADER 01335ntm a22003617u 4500
001 zp30704
041 |a cze 
100 1 |a Hádrová, Marcela  |4 dis 
245 1 0 |a Antioxidační aktivita u vybraných druhů volně rostoucích jedlých hub 
246 |a Antioxidant Activity of Selected Edible Wild Mushrooms 
260 |c 2013 
300 |a 85 s. (88 000 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a antioxidační aktivita 
653 |a polyfenoly 
653 |a houby 
653 |a DPPH 
653 |a Folin-Ciocalteu 
653 |a Antioxidant Activities 
653 |a Polyphenols 
653 |a Mushrooms 
653 |a DPPH 
653 |a Folin-Ciocalteu 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Hanuštiak, Pavel  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/23792  |y Plný text v Digitální knihovně UTB