Antoxidacní aktivita u vybraných odrud jablek a hrušek

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kotačková, Petra (Dissertant)
Other Authors: Hanuštiak, Pavel (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2013
Subjects:
Physical Description: 67 s. (81 798 znaků)

Cover

LEADER 01315ntm a22003617u 4500
001 zp30703
041 |a cze 
100 1 |a Kotačková, Petra  |4 dis 
245 1 0 |a Antoxidacní aktivita u vybraných odrud jablek a hrušek 
246 |a Antioxidant Activity of Selected Apples and Pears Varieties 
260 |c 2013 
300 |a 67 s. (81 798 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a jablka 
653 |a hrušky 
653 |a antioxidanty 
653 |a polyfenoly 
653 |a antioxidační aktivita 
653 |a apple 
653 |a pear 
653 |a antioxidants 
653 |a polyphenols 
653 |a antioxidatic activity 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Hanuštiak, Pavel  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/24033  |y Plný text v Digitální knihovně UTB