|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp30703 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Kotačková, Petra
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Antoxidacní aktivita u vybraných odrud jablek a hrušek
|
| 246 |
|
|
|a Antioxidant Activity of Selected Apples and Pears Varieties
|
| 260 |
|
|
|c 2013
|
| 300 |
|
|
|a 67 s. (81 798 znaků)
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a jablka
|
| 653 |
|
|
|a hrušky
|
| 653 |
|
|
|a antioxidanty
|
| 653 |
|
|
|a polyfenoly
|
| 653 |
|
|
|a antioxidační aktivita
|
| 653 |
|
|
|a apple
|
| 653 |
|
|
|a pear
|
| 653 |
|
|
|a antioxidants
|
| 653 |
|
|
|a polyphenols
|
| 653 |
|
|
|a antioxidatic activity
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Hanuštiak, Pavel
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/24033
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|