|
|
|
|
LEADER |
01290ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp30701 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Hanáková, Veronika
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Stravovací návyky studentů na střední škole ve Bzenci
|
246 |
|
|
|a Dietary Habits of High School Students in Bzenec
|
260 |
|
|
|c 2013
|
300 |
|
|
|a 84 s. (84 910 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a výživa
|
653 |
|
|
|a zdraví
|
653 |
|
|
|a strava
|
653 |
|
|
|a dospívající
|
653 |
|
|
|a životní styl
|
653 |
|
|
|a nutrition
|
653 |
|
|
|a health
|
653 |
|
|
|a diet
|
653 |
|
|
|a adolescent
|
653 |
|
|
|a lifestyle
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Boudová Pečivová, Pavlína
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/25165
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|