Studium vztahu mikrostruktury pšeničného lepku a kvantitativního zastoupení lepkových proteinů

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Dvořák, Marek (Dissertant)
Other Authors: Ingr, Marek (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2013
Subjects:
Physical Description: 106 s. (131 489 znaků)

Cover

LEADER 01841ntm a22005297u 4500
001 zp30693
041 |a cze 
100 1 |a Dvořák, Marek  |4 dis 
245 1 0 |a Studium vztahu mikrostruktury pšeničného lepku a kvantitativního zastoupení lepkových proteinů 
246 |a Study of the Relationship of Wheat-gluten Microstructure and the Quantitative Representation of Gluten Proteins 
260 |c 2013 
300 |a 106 s. (131 489 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a bílkoviny 
653 |a gelová permeační chromatografie 
653 |a gliadin 
653 |a glutenin 
653 |a Gluten index 
653 |a hmotnostní spektrometrie 
653 |a lepek 
653 |a mikroskopie atomárních sil 
653 |a mouka 
653 |a pšenice 
653 |a SDS PAGE 
653 |a sedimentační test 
653 |a Atomic Force Microscopy 
653 |a flour 
653 |a Gel Permeation Chromatography 
653 |a Gliadin 
653 |a Glutenin 
653 |a Gluten 
653 |a Gluten Index 
653 |a Mass spectrometry 
653 |a Proteins 
653 |a SDS-PAGE 
653 |a Sedimentation Index 
653 |a wheat 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Ingr, Marek  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/24972  |y Plný text v Digitální knihovně UTB