|
|
|
|
LEADER |
01841ntm a22005297u 4500 |
001 |
zp30693 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Dvořák, Marek
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Studium vztahu mikrostruktury pšeničného lepku a kvantitativního zastoupení lepkových proteinů
|
246 |
|
|
|a Study of the Relationship of Wheat-gluten Microstructure and the Quantitative Representation of Gluten Proteins
|
260 |
|
|
|c 2013
|
300 |
|
|
|a 106 s. (131 489 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a bílkoviny
|
653 |
|
|
|a gelová permeační chromatografie
|
653 |
|
|
|a gliadin
|
653 |
|
|
|a glutenin
|
653 |
|
|
|a Gluten index
|
653 |
|
|
|a hmotnostní spektrometrie
|
653 |
|
|
|a lepek
|
653 |
|
|
|a mikroskopie atomárních sil
|
653 |
|
|
|a mouka
|
653 |
|
|
|a pšenice
|
653 |
|
|
|a SDS PAGE
|
653 |
|
|
|a sedimentační test
|
653 |
|
|
|a Atomic Force Microscopy
|
653 |
|
|
|a flour
|
653 |
|
|
|a Gel Permeation Chromatography
|
653 |
|
|
|a Gliadin
|
653 |
|
|
|a Glutenin
|
653 |
|
|
|a Gluten
|
653 |
|
|
|a Gluten Index
|
653 |
|
|
|a Mass spectrometry
|
653 |
|
|
|a Proteins
|
653 |
|
|
|a SDS-PAGE
|
653 |
|
|
|a Sedimentation Index
|
653 |
|
|
|a wheat
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Ingr, Marek
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/24972
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|