|
|
|
|
LEADER |
01400ntm a22004097u 4500 |
001 |
zp30692 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Doleželová, Eliška
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Výroba pšeničného müsli a jeho hodnocení
|
246 |
|
|
|a Production of Wheat Muesli and its Evaluation
|
260 |
|
|
|c 2013
|
300 |
|
|
|a 90 s. (124 871 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a müsli
|
653 |
|
|
|a pšenice
|
653 |
|
|
|a kamut
|
653 |
|
|
|a špalda
|
653 |
|
|
|a červená pšenice
|
653 |
|
|
|a chemické složení
|
653 |
|
|
|a senzorické hodnocení
|
653 |
|
|
|a muesli
|
653 |
|
|
|a wheat
|
653 |
|
|
|a kamut
|
653 |
|
|
|a spelt
|
653 |
|
|
|a red wheat
|
653 |
|
|
|a chemical composition
|
653 |
|
|
|a sensory evaluation
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Sumczynski, Daniela
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/24654
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|