Výroba pšeničného müsli a jeho hodnocení

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Doleželová, Eliška (Dissertant)
Other Authors: Sumczynski, Daniela (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2013
Subjects:
Physical Description: 90 s. (124 871 znaků)

Cover

LEADER 01400ntm a22004097u 4500
001 zp30692
041 |a cze 
100 1 |a Doleželová, Eliška  |4 dis 
245 1 0 |a Výroba pšeničného müsli a jeho hodnocení 
246 |a Production of Wheat Muesli and its Evaluation 
260 |c 2013 
300 |a 90 s. (124 871 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a müsli 
653 |a pšenice 
653 |a kamut 
653 |a špalda 
653 |a červená pšenice 
653 |a chemické složení 
653 |a senzorické hodnocení 
653 |a muesli 
653 |a wheat 
653 |a kamut 
653 |a spelt 
653 |a red wheat 
653 |a chemical composition 
653 |a sensory evaluation 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Sumczynski, Daniela  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/24654  |y Plný text v Digitální knihovně UTB