Antioxidační vlastnoti plodů vybraných odrůd

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Čapková, Lenka (Dissertant)
Other Authors: Rop, Otakar (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2013
Subjects:
Physical Description: 70 s. (12 863 znaků)

Cover

LEADER 01343ntm a22003617u 4500
001 zp30691
041 |a cze 
100 1 |a Čapková, Lenka  |4 dis 
245 1 0 |a Antioxidační vlastnoti plodů vybraných odrůd 
246 |a Antioxidant Properties of Selected Apple Cultivars 
260 |c 2013 
300 |a 70 s. (12 863 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Klíčová slova: jablka 
653 |a polyfenoly 
653 |a flavonoidy 
653 |a antioxidační aktivita 
653 |a refraktometrická sušina 
653 |a Keywords: apples 
653 |a polyphenols 
653 |a flavonoids 
653 |a antioxidant activity 
653 |a soluble solid content 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Rop, Otakar  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/25024  |y Plný text v Digitální knihovně UTB