Využití bakterií rodu Lactobacillus v genetickém inženýrství

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Starostková, Pavlína (Dissertant)
Other Authors: Doležalová, Magda (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2013
Subjects:
Physical Description: 50 s. (78 081 znaků)

Cover

LEADER 01287ntm a22003137u 4500
001 zp30687
041 |a cze 
100 1 |a Starostková, Pavlína  |4 dis 
245 1 0 |a Využití bakterií rodu Lactobacillus v genetickém inženýrství 
246 |a Application of Lactobacillus in Genetic Engineering 
260 |c 2013 
300 |a 50 s. (78 081 znaků) 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin-specializace Technologie mléka a mléčných výrobků 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Lactobacillus 
653 |a genetické inženýrství 
653 |a geneticky modifikované bakterie 
653 |a Lactobacillus 
653 |a genetic engineering 
653 |a genetically modified bacteria 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Doležalová, Magda  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/25215  |y Plný text v Digitální knihovně UTB