Význam enzymů ve výživě člověka

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Sedlačíková, Vendula (Dissertant)
Other Authors: Bučková, Martina (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2013
Subjects:
Physical Description: 51 s. (66 937 znaků)

Cover

LEADER 01165ntm a22003137u 4500
001 zp30685
041 |a cze 
100 1 |a Sedlačíková, Vendula  |4 dis 
245 1 0 |a Význam enzymů ve výživě člověka 
246 |a Enzymes in Human Nutrition 
260 |c 2013 
300 |a 51 s. (66 937 znaků) 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin-specializace Technologie mléka a mléčných výrobků 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a enzymy 
653 |a léčiva 
653 |a potravinové doplňky 
653 |a enzymes 
653 |a drugs 
653 |a food supplements 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Bučková, Martina  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/25364  |y Plný text v Digitální knihovně UTB