|
|
|
|
LEADER |
01290ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp30679 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Horáková, Marcela
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Jablečná dřeň a její použití v potravinářském průmyslu
|
246 |
|
|
|a Apple Pulp and its Use in Food Industry
|
260 |
|
|
|c 2013
|
300 |
|
|
|a 52 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a jablka
|
653 |
|
|
|a jablečná dřeň
|
653 |
|
|
|a ovocné nektary
|
653 |
|
|
|a dětské přesnídávky
|
653 |
|
|
|a ovocné pomazánky
|
653 |
|
|
|a apples
|
653 |
|
|
|a apple pulp
|
653 |
|
|
|a fruit nectars
|
653 |
|
|
|a children's snack
|
653 |
|
|
|a fruit spreads
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Gálová, Jitka
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/24280
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|