Cider - technologie výroby a průzkum informovanosti

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Urbánek, David (Dissertant)
Other Authors: Hanuštiak, Pavel (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2013
Subjects:
Physical Description: 69 s.

Cover

LEADER 01242ntm a22003377u 4500
001 zp30644
041 |a cze 
100 1 |a Urbánek, David  |4 dis 
245 1 0 |a Cider - technologie výroby a průzkum informovanosti 
246 |a Cider - the Processing and the Research of Foreknowledge 
260 |c 2013 
300 |a 69 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a cider 
653 |a výroba cideru 
653 |a jablečně-mléčné kvašení 
653 |a průzkum informovanosti 
653 |a cider 
653 |a cider processing 
653 |a malo-lactic fermentation 
653 |a research of foreknowledge 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Hanuštiak, Pavel  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/24828  |y Plný text v Digitální knihovně UTB