Zástupci rodu Clostridium jako původci alimentárních infekcí

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Slivková, Andrea (Dissertant)
Other Authors: Holko, Ivan (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2013
Subjects:
Physical Description: 53 s. (60 295)

Cover

LEADER 01338ntm a22003857u 4500
001 zp30637
041 |a cze 
100 1 |a Slivková, Andrea  |4 dis 
245 1 0 |a Zástupci rodu Clostridium jako původci alimentárních infekcí 
246 |a Clostridium spp. as Casual Agent of Foodborne Diseases 
260 |c 2013 
300 |a 53 s. (60 295) 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Clostridium 
653 |a vlastnosti 
653 |a alimentární onemocnění 
653 |a rizikové potraviny 
653 |a botulotoxin 
653 |a prevence 
653 |a Clostridium 
653 |a properties 
653 |a foodborne diseases 
653 |a risk foods 
653 |a botulotoxin 
653 |a prevention 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Holko, Ivan  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/24726  |y Plný text v Digitální knihovně UTB