|
|
|
|
LEADER |
01338ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp30637 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Slivková, Andrea
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Zástupci rodu Clostridium jako původci alimentárních infekcí
|
246 |
|
|
|a Clostridium spp. as Casual Agent of Foodborne Diseases
|
260 |
|
|
|c 2013
|
300 |
|
|
|a 53 s. (60 295)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Clostridium
|
653 |
|
|
|a vlastnosti
|
653 |
|
|
|a alimentární onemocnění
|
653 |
|
|
|a rizikové potraviny
|
653 |
|
|
|a botulotoxin
|
653 |
|
|
|a prevence
|
653 |
|
|
|a Clostridium
|
653 |
|
|
|a properties
|
653 |
|
|
|a foodborne diseases
|
653 |
|
|
|a risk foods
|
653 |
|
|
|a botulotoxin
|
653 |
|
|
|a prevention
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Holko, Ivan
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/24726
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|