Využití termické analýzy v potravinářství

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Řiháčková, Lada (Dissertant)
Other Authors: Lapčíková, Barbora (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2013
Subjects:
Physical Description: 51 s.

Cover

LEADER 01069ntm a22002897u 4500
001 zp30635
041 |a cze 
100 1 |a Řiháčková, Lada  |4 dis 
245 1 0 |a Využití termické analýzy v potravinářství 
246 |a Thermal Analysis and Food 
260 |c 2013 
300 |a 51 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Termická analýza 
653 |a potravinářství 
653 |a Keywords: Thermal analysis 
653 |a food 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Lapčíková, Barbora  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/24853  |y Plný text v Digitální knihovně UTB