Obsah biogenních aminů v přírodním sýru s přídavkem dekarboxyláza pozitivního kmene Lactoccous lactis subsp. cremoris

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Menšíková, Anna (Dissertant)
Other Authors: Flasarová, Radka (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2013
Subjects:
Physical Description: 60 s.

Cover

LEADER 01381ntm a22003137u 4500
001 zp30613
041 |a cze 
100 1 |a Menšíková, Anna  |4 dis 
245 1 0 |a Obsah biogenních aminů v přírodním sýru s přídavkem dekarboxyláza pozitivního kmene Lactoccous lactis subsp. cremoris 
246 |a The Biogenic Amines Content in Cheese with Addition of Decarboxylase Positive Strain Lactoccous lactis subsp. cremoris 
260 |c 2013 
300 |a 60 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a biogenní aminy 
653 |a sýry holandského typu 
653 |a mikroorganismy s pozitivní dekarboxylázovou aktivitou 
653 |a biogenic amines 
653 |a Dutch-type cheese 
653 |a microorganisms with positive decarboxylase activity 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Flasarová, Radka  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/24917  |y Plný text v Digitální knihovně UTB