Činitelé ovlivňující dekarboxylázovou aktivitu Enterococcus faecium

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Mandová, Veronika (Dissertant)
Other Authors: Pleva, Pavel (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2013
Subjects:
Physical Description: 63 s.

Cover

LEADER 01304ntm a22003617u 4500
001 zp30612
041 |a cze 
100 1 |a Mandová, Veronika  |4 dis 
245 1 0 |a Činitelé ovlivňující dekarboxylázovou aktivitu Enterococcus faecium 
246 |a Factors Influencing Amino Acid-decarboxylase Activity of Enterococcus faecium 
260 |c 2013 
300 |a 63 s. 
500 |a Studijní obor: Chemie a technologie potravin 
500 |a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies 
500 |a Ústav: Ústav technologie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a biogenní aminy 
653 |a polyaminy 
653 |a dekarboxylace 
653 |a Enterococcus faecium 
653 |a potraviny 
653 |a biogenic amines 
653 |a polyamines 
653 |a decarboxylation 
653 |a Enterococcus faecium 
653 |a foods 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Pleva, Pavel  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/24802  |y Plný text v Digitální knihovně UTB