|
|
|
|
LEADER |
01359ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp30608 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Hůďová, Anna
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Dekarboxylázová aktivita mikroorganizmů izolovaných v mlékárenských provozech
|
246 |
|
|
|a Dekarboxylaze Activity of Microorganisms Isolated from Dairy
|
260 |
|
|
|c 2013
|
300 |
|
|
|a 58 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie a technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemistry and Food Technologies
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav technologie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a biogenní aminy
|
653 |
|
|
|a mlékárenský provoz
|
653 |
|
|
|a chromatografické stanovení
|
653 |
|
|
|a dekarboxylázová aktivita
|
653 |
|
|
|a sýry zrající v solném nálevu
|
653 |
|
|
|a biogenic amines
|
653 |
|
|
|a dairy
|
653 |
|
|
|a decarboxylase aktivity
|
653 |
|
|
|a chromatography
|
653 |
|
|
|a white cheese
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Lorencová, Eva
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/24716
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|