Fyzikálně-chemická analýza výrobků pšeničného müsli

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Bartošová, Andrea (Dissertant)
Other Authors: Sumczynski, Daniela (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2014
Subjects:
Physical Description: 92 s.

Cover

LEADER 01396ntm a22003857u 4500
001 zp30600
041 |a cze 
100 1 |a Bartošová, Andrea  |4 dis 
245 1 0 |a Fyzikálně-chemická analýza výrobků pšeničného müsli 
246 |a Physico-chemical Analysis of Products of Wheat Muesli 
260 |c 2014 
300 |a 92 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Netradiční pšenice 
653 |a müsli 
653 |a bílkoviny 
653 |a hrubá vláknina 
653 |a stravitelnost 
653 |a antioxidační aktivita 
653 |a Non-traditional wheat 
653 |a muesli 
653 |a crude protein 
653 |a crude fibre 
653 |a digestibility 
653 |a antioxidant aktivity 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Sumczynski, Daniela  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/30892  |y Plný text v Digitální knihovně UTB