|
|
|
|
LEADER |
01396ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp30600 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Bartošová, Andrea
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Fyzikálně-chemická analýza výrobků pšeničného müsli
|
246 |
|
|
|a Physico-chemical Analysis of Products of Wheat Muesli
|
260 |
|
|
|c 2014
|
300 |
|
|
|a 92 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a Netradiční pšenice
|
653 |
|
|
|a müsli
|
653 |
|
|
|a bílkoviny
|
653 |
|
|
|a hrubá vláknina
|
653 |
|
|
|a stravitelnost
|
653 |
|
|
|a antioxidační aktivita
|
653 |
|
|
|a Non-traditional wheat
|
653 |
|
|
|a muesli
|
653 |
|
|
|a crude protein
|
653 |
|
|
|a crude fibre
|
653 |
|
|
|a digestibility
|
653 |
|
|
|a antioxidant aktivity
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Sumczynski, Daniela
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/30892
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|