Podnikatelský plán na založení restaurace rychlého občerstvení a kavárny

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Bartoník, Jan (Dissertant)
Other Authors: Dobeš, Kamil (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2013
Subjects:
Physical Description: 81 s.

Cover

LEADER 01374ntm a22003377u 4500
001 zp30497
041 |a cze 
100 1 |a Bartoník, Jan  |4 dis 
245 1 0 |a Podnikatelský plán na založení restaurace rychlého občerstvení a kavárny 
246 |a The Business Plan for the Establishment of Fast-food Restaurant and Cafe 
260 |c 2013 
300 |a 81 s. 
500 |a Studijní obor: Management a ekonomika, specializace Management a ekonomika podniku 
500 |a Studijní obor: Management and Economics Specialization: Enterprise Management and Economics 
500 |a Ústav: Ústav ekonomie 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics 
506 |a Bez omezení 
653 |a Podnikatelský plán 
653 |a podnikání 
653 |a podnik 
653 |a restaurace rychlého občerstvení 
653 |a Business Plan 
653 |a Business 
653 |a Company 
653 |a Fast-food Restaurant 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Dobeš, Kamil  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta managementu a ekonomiky  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Management and Economics  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/24156  |y Plný text v Digitální knihovně UTB