|
|
|
|
LEADER |
01349ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp30483 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Gergela, David
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Příprava 6,9-disubstituovaných purinů s adamantanovým skeletem
|
246 |
|
|
|a Preparation of 6,9-Disubstituted Purines Bearing Adamantane Moiety
|
260 |
|
|
|c 2013
|
300 |
|
|
|a 82 s. (89 679 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Chemie potravin a bioaktivních látek
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Food Chemistry and Chemistry of Bioactive Substances
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav chemie
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a adamantan
|
653 |
|
|
|a 6
|
653 |
|
|
|a 9-disubstituované puriny
|
653 |
|
|
|a metody strukturní analýzy
|
653 |
|
|
|a biologická aktivita
|
653 |
|
|
|a adamantane
|
653 |
|
|
|a 6
|
653 |
|
|
|a 9-disubstituted purines
|
653 |
|
|
|a methods of structural analysis
|
653 |
|
|
|a biological activity
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Rouchal, Michal
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/24864
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|