Příprava 6,9-disubstituovaných purinů s adamantanovým skeletem

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Gergela, David (Dissertant)
Other Authors: Rouchal, Michal (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2013
Subjects:
6
Physical Description: 82 s. (89 679 znaků)

Cover

LEADER 01349ntm a22003617u 4500
001 zp30483
041 |a cze 
100 1 |a Gergela, David  |4 dis 
245 1 0 |a Příprava 6,9-disubstituovaných purinů s adamantanovým skeletem 
246 |a Preparation of 6,9-Disubstituted Purines Bearing Adamantane Moiety 
260 |c 2013 
300 |a 82 s. (89 679 znaků) 
500 |a Studijní obor: Chemie potravin a bioaktivních látek 
500 |a Studijní obor: Food Chemistry and Chemistry of Bioactive Substances 
500 |a Ústav: Ústav chemie 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a adamantan 
653 |a 6 
653 |a 9-disubstituované puriny 
653 |a metody strukturní analýzy 
653 |a biologická aktivita 
653 |a adamantane 
653 |a 6 
653 |a 9-disubstituted purines 
653 |a methods of structural analysis 
653 |a biological activity 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Rouchal, Michal  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/24864  |y Plný text v Digitální knihovně UTB