Vývoj aromatických látek ve vybraných vínech dle ročníku.

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Křivánková, Milada (Dissertant)
Other Authors: Valášek, Pavel (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2013
Subjects:
Physical Description: 99 s.

Cover

LEADER 01348ntm a22003377u 4500
001 zp30456
041 |a cze 
100 1 |a Křivánková, Milada  |4 dis 
245 1 0 |a Vývoj aromatických látek ve vybraných vínech dle ročníku. 
246 |a The Evolution of Aromatic Substances in Selected Wines According to Year. 
260 |c 2013 
300 |a 99 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a aromatické látky 
653 |a polyfenoly 
653 |a technologie výroby vína 
653 |a analýzy aromatických látek 
653 |a aromatic substances 
653 |a polyphenols 
653 |a technology of wine production 
653 |a analysis of aromatic compounds 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Valášek, Pavel  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/23651  |y Plný text v Digitální knihovně UTB