|
|
|
|
LEADER |
01348ntm a22003377u 4500 |
001 |
zp30456 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Křivánková, Milada
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vývoj aromatických látek ve vybraných vínech dle ročníku.
|
246 |
|
|
|a The Evolution of Aromatic Substances in Selected Wines According to Year.
|
260 |
|
|
|c 2013
|
300 |
|
|
|a 99 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a aromatické látky
|
653 |
|
|
|a polyfenoly
|
653 |
|
|
|a technologie výroby vína
|
653 |
|
|
|a analýzy aromatických látek
|
653 |
|
|
|a aromatic substances
|
653 |
|
|
|a polyphenols
|
653 |
|
|
|a technology of wine production
|
653 |
|
|
|a analysis of aromatic compounds
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Valášek, Pavel
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/23651
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|