|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp30453 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Uherek, Dušan
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Vliv síření vína na jeho vybrané analytické ukazatele
|
| 246 |
|
|
|a Effect of Addition of Sulphur Dioxide to Wine on its Chosen Analytical Indicators
|
| 260 |
|
|
|c 2013
|
| 300 |
|
|
|a 89 s. (18 894 slov), 11 s. př.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a Víno
|
| 653 |
|
|
|a oxid siřičitý
|
| 653 |
|
|
|a analýza vína
|
| 653 |
|
|
|a antioxidační kapacita
|
| 653 |
|
|
|a DPPH
|
| 653 |
|
|
|a GC-MS
|
| 653 |
|
|
|a Wine
|
| 653 |
|
|
|a sulphur dioxide
|
| 653 |
|
|
|a wine analysis
|
| 653 |
|
|
|a antioxidant capacity
|
| 653 |
|
|
|a DPPH
|
| 653 |
|
|
|a GC-MS
|
| 655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Valášek, Pavel
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/23729
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|