Vliv sacharidové superkompenzace na svalovou práci při vytrvalostních sportech

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Brázdil, Jiří (Dissertant)
Other Authors Mišurcová, Ladislava (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2013
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description59 s

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp30355
041 |a cze 
100 1 |a Brázdil, Jiří  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv sacharidové superkompenzace na svalovou práci při vytrvalostních sportech 
246 |a Influence of Carbohydrate Supercompensation on the Muscular Work at Endurance Sports 
260 |c 2013 
300 |a 59 s 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a sacharidová superkompenzace 
653 |a sacharidy 
653 |a glykogen 
653 |a stravování 
653 |a sportovní výkon 
653 |a carbohydrate supercompensation 
653 |a carbohydrates 
653 |a glycogen 
653 |a eating 
653 |a sports performance 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Mišurcová, Ladislava  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/24131  |y Plný text v Digitální knihovně UTB