|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp30355 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Brázdil, Jiří
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Vliv sacharidové superkompenzace na svalovou práci při vytrvalostních sportech
|
| 246 |
|
|
|a Influence of Carbohydrate Supercompensation on the Muscular Work at Endurance Sports
|
| 260 |
|
|
|c 2013
|
| 300 |
|
|
|a 59 s
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a sacharidová superkompenzace
|
| 653 |
|
|
|a sacharidy
|
| 653 |
|
|
|a glykogen
|
| 653 |
|
|
|a stravování
|
| 653 |
|
|
|a sportovní výkon
|
| 653 |
|
|
|a carbohydrate supercompensation
|
| 653 |
|
|
|a carbohydrates
|
| 653 |
|
|
|a glycogen
|
| 653 |
|
|
|a eating
|
| 653 |
|
|
|a sports performance
|
| 655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Mišurcová, Ladislava
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/24131
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|