1. Teoretická část: Vizuální styly restauračních zařízení v ČR po roce 1989 2. Praktická část: Corporate design pizzerie Vito

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Slováčková, Jana (Dissertant)
Other Authors: Illík, Rostislav (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2007
Subjects:
Physical Description: 44 s., 13 s obr. příloh.

Cover

LEADER 01498ntm a22003737u 4500
001 zp3027
041 |a cze 
100 1 |a Slováčková, Jana  |4 dis 
245 1 0 |a 1. Teoretická část: Vizuální styly restauračních zařízení v ČR po roce 1989 2. Praktická část: Corporate design pizzerie Vito 
246 |a Corporate design of restaurant arrangement in Czech Republic after 1989 
260 |c 2007 
300 |a 44 s., 13 s obr. příloh. 
500 |a Studijní obor: Multimedia a design - Grafický design 
500 |a Studijní obor: Multimedia and Design - Graphic Design 
500 |a Ústav: Ústav reklamní fotografie a grafiky 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta multimediálních komunikací 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Multimedia Communications 
506 |a Bez omezení 
653 |a vizuální styl 
653 |a propagace 
653 |a reklama 
653 |a pohostinství 
653 |a restaurační zařízení 
653 |a design 
653 |a advertising 
653 |a advert 
653 |a promotion 
653 |a hotel industry 
653 |a restaurant arrangement 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Illík, Rostislav  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta multimediálních komunikací  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Multimedia Communications  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/4822  |y Plný text v Digitální knihovně UTB