|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp3027 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Slováčková, Jana
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a 1. Teoretická část: Vizuální styly restauračních zařízení v ČR po roce 1989 2. Praktická část: Corporate design pizzerie Vito
|
| 246 |
|
|
|a Corporate design of restaurant arrangement in Czech Republic after 1989
|
| 260 |
|
|
|c 2007
|
| 300 |
|
|
|a 44 s., 13 s obr. příloh.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Multimedia a design - Grafický design
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Multimedia and Design - Graphic Design
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav reklamní fotografie a grafiky
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta multimediálních komunikací
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Multimedia Communications
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a vizuální styl
|
| 653 |
|
|
|a propagace
|
| 653 |
|
|
|a reklama
|
| 653 |
|
|
|a pohostinství
|
| 653 |
|
|
|a restaurační zařízení
|
| 653 |
|
|
|a design
|
| 653 |
|
|
|a advertising
|
| 653 |
|
|
|a advert
|
| 653 |
|
|
|a promotion
|
| 653 |
|
|
|a hotel industry
|
| 653 |
|
|
|a restaurant arrangement
|
| 655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Illík, Rostislav
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta multimediálních komunikací
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Multimedia Communications
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/4822
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|