Akustické a tepelné vlastnosti sendvičových struktur

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author Bartl, Michal (Dissertant)
Other Authors Fojtl, Ladislav (Thesis advisor)
Format Manuscript Book
LanguageCzech
Published 2014
Subjects
Online AccessPlný text v Digitální knihovně UTB
Physical Description92 s.

Cover

LEADER 00000ntm a22000007u 4500
001 zp30233
041 |a cze 
100 1 |a Bartl, Michal  |4 dis 
245 1 0 |a Akustické a tepelné vlastnosti sendvičových struktur 
246 |a Acoustic and Thermal Properties of Sandwich Structures 
260 |c 2014 
300 |a 92 s. 
500 |a Studijní obor: Výrobní inženýrství 
500 |a Studijní obor: Production Engineering 
500 |a Ústav: Ústav výrobního inženýrství 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a zvuková pohltivost 
653 |a tepelná vodivost 
653 |a sendvičová struktura 
653 |a absorrption of sound 
653 |a thermal conductivity 
653 |a sandwich construction 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Fojtl, Ladislav  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/30857  |y Plný text v Digitální knihovně UTB