|
|
|
|
| LEADER |
00000ntm a22000007u 4500 |
| 001 |
zp30116 |
| 041 |
|
|
|a cze
|
| 100 |
1 |
|
|a Dobešová, Lucie
|4 dis
|
| 245 |
1 |
0 |
|a Obsah významných výživových látek v rostlinách z čeledi Solanaceae
|
| 246 |
|
|
|a The Content of Significant Nutritional Compounds in Plants from the Family Solanaceae
|
| 260 |
|
|
|c 2014
|
| 300 |
|
|
|a 43 s.
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
| 500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
| 500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
| 500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
| 500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
| 506 |
|
|
|a Bez omezení
|
| 653 |
|
|
|a atropin
|
| 653 |
|
|
|a brambor
|
| 653 |
|
|
|a lilkovité
|
| 653 |
|
|
|a solanin
|
| 653 |
|
|
|a rajče
|
| 653 |
|
|
|a rulík
|
| 653 |
|
|
|a atropine
|
| 653 |
|
|
|a belladonna
|
| 653 |
|
|
|a potato
|
| 653 |
|
|
|a Solanaceae
|
| 653 |
|
|
|a solanine
|
| 653 |
|
|
|a tomato
|
| 655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
| 700 |
1 |
|
|a Vojtíšková, Petra
|4 ths
|
| 710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
| 710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
| 856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/30845
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|