|
|
|
|
LEADER |
01321ntm a22003857u 4500 |
001 |
zp30049 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Moudrá, Kateřina
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Problematika geneticky modifikovaného hrachu
|
246 |
|
|
|a The Issue of the Genetically Modified Pea
|
260 |
|
|
|c 2013
|
300 |
|
|
|a 59 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a hrách setý
|
653 |
|
|
|a výživová hodnota
|
653 |
|
|
|a škůdci hrachu
|
653 |
|
|
|a onemocnění hrachu
|
653 |
|
|
|a transgenoze
|
653 |
|
|
|a transgen
|
653 |
|
|
|a Pea
|
653 |
|
|
|a nutritional value
|
653 |
|
|
|a pea pests
|
653 |
|
|
|a pea diseases
|
653 |
|
|
|a transgenesis
|
653 |
|
|
|a transgene
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Mišurcová, Ladislava
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/24444
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|