Problematika geneticky modifikovaného hrachu

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Moudrá, Kateřina (Dissertant)
Other Authors: Mišurcová, Ladislava (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2013
Subjects:
Pea
Physical Description: 59 s.

Cover

LEADER 01321ntm a22003857u 4500
001 zp30049
041 |a cze 
100 1 |a Moudrá, Kateřina  |4 dis 
245 1 0 |a Problematika geneticky modifikovaného hrachu 
246 |a The Issue of the Genetically Modified Pea 
260 |c 2013 
300 |a 59 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a hrách setý 
653 |a výživová hodnota 
653 |a škůdci hrachu 
653 |a onemocnění hrachu 
653 |a transgenoze 
653 |a transgen 
653 |a Pea 
653 |a nutritional value 
653 |a pea pests 
653 |a pea diseases 
653 |a transgenesis 
653 |a transgene 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Mišurcová, Ladislava  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/24444  |y Plný text v Digitální knihovně UTB