|
|
|
|
LEADER |
01388ntm a22004337u 4500 |
001 |
zp29986 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Doležalová, Silvie
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Biopotraviny jako součást zdravé výživy
|
246 |
|
|
|a Organic Food as Part of a Healthy Nutrition
|
260 |
|
|
|c 2013
|
300 |
|
|
|a 75 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a biopotraviny
|
653 |
|
|
|a výroba
|
653 |
|
|
|a kontrola
|
653 |
|
|
|a ekologické zemědělství
|
653 |
|
|
|a aditiva
|
653 |
|
|
|a zdraví
|
653 |
|
|
|a trh
|
653 |
|
|
|a cena
|
653 |
|
|
|a organic products
|
653 |
|
|
|a production
|
653 |
|
|
|a control
|
653 |
|
|
|a organic farming
|
653 |
|
|
|a additives
|
653 |
|
|
|a health
|
653 |
|
|
|a mar-ket
|
653 |
|
|
|a price
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Forman, Václav
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/24192
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|