Biopotraviny jako součást zdravé výživy

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Doležalová, Silvie (Dissertant)
Other Authors: Forman, Václav (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2013
Subjects:
trh
Physical Description: 75 s.

Cover

LEADER 01388ntm a22004337u 4500
001 zp29986
041 |a cze 
100 1 |a Doležalová, Silvie  |4 dis 
245 1 0 |a Biopotraviny jako součást zdravé výživy 
246 |a Organic Food as Part of a Healthy Nutrition 
260 |c 2013 
300 |a 75 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a biopotraviny 
653 |a výroba 
653 |a kontrola 
653 |a ekologické zemědělství 
653 |a aditiva 
653 |a zdraví 
653 |a trh 
653 |a cena 
653 |a organic products 
653 |a production 
653 |a control 
653 |a organic farming 
653 |a additives 
653 |a health 
653 |a mar-ket 
653 |a price 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Forman, Václav  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/24192  |y Plný text v Digitální knihovně UTB