|
|
|
|
LEADER |
01366ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp29961 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Švajdová, Zuzana
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Chromatografické a enzymatické stanovení glukózy a fruktózy v červených a bílých vínech
|
246 |
|
|
|a Chromatographic and Enzymatic Determination of Glucose and Fructose in Red and White Wines
|
260 |
|
|
|c 2013
|
300 |
|
|
|a 87 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a víno
|
653 |
|
|
|a glukóza
|
653 |
|
|
|a fruktóza
|
653 |
|
|
|a HPLC/RID
|
653 |
|
|
|a enzymatické stanovení
|
653 |
|
|
|a wine
|
653 |
|
|
|a glucose
|
653 |
|
|
|a fructose
|
653 |
|
|
|a HPLC/RID
|
653 |
|
|
|a enzymatic determination
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Škrovánková, Soňa
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/23622
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|