Chromatografické a enzymatické stanovení glukózy a fruktózy v červených a bílých vínech

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Švajdová, Zuzana (Dissertant)
Other Authors: Škrovánková, Soňa (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2013
Subjects:
Physical Description: 87 s.

Cover

LEADER 01366ntm a22003617u 4500
001 zp29961
041 |a cze 
100 1 |a Švajdová, Zuzana  |4 dis 
245 1 0 |a Chromatografické a enzymatické stanovení glukózy a fruktózy v červených a bílých vínech 
246 |a Chromatographic and Enzymatic Determination of Glucose and Fructose in Red and White Wines 
260 |c 2013 
300 |a 87 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a víno 
653 |a glukóza 
653 |a fruktóza 
653 |a HPLC/RID 
653 |a enzymatické stanovení 
653 |a wine 
653 |a glucose 
653 |a fructose 
653 |a HPLC/RID 
653 |a enzymatic determination 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Škrovánková, Soňa  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/23622  |y Plný text v Digitální knihovně UTB