Vliv mechanického opracování surovin rostlinného původu na účinnost sterilačního zákroku

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Procházková, Alena (Dissertant)
Other Authors: Valášek, Pavel (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2013
Subjects:
Physical Description: 95 s.

Cover

LEADER 01439ntm a22003617u 4500
001 zp29958
041 |a cze 
100 1 |a Procházková, Alena  |4 dis 
245 1 0 |a Vliv mechanického opracování surovin rostlinného původu na účinnost sterilačního zákroku 
246 |a The Effect of mechanical Finishing of Vegetable Origin raw Materials on sterilising Intervention Efficiency 
260 |c 2013 
300 |a 95 s. 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a ovoce a zelenina 
653 |a konzervační metody 
653 |a hodnota W 
653 |a vitamin C 
653 |a antioxidační kapacita 
653 |a fruits and vegetables 
653 |a preservation methods 
653 |a the value of W 
653 |a vitamin C 
653 |a antioxidant capacity 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Valášek, Pavel  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/23976  |y Plný text v Digitální knihovně UTB