|
|
|
|
LEADER |
01439ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp29958 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Procházková, Alena
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Vliv mechanického opracování surovin rostlinného původu na účinnost sterilačního zákroku
|
246 |
|
|
|a The Effect of mechanical Finishing of Vegetable Origin raw Materials on sterilising Intervention Efficiency
|
260 |
|
|
|c 2013
|
300 |
|
|
|a 95 s.
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a ovoce a zelenina
|
653 |
|
|
|a konzervační metody
|
653 |
|
|
|a hodnota W
|
653 |
|
|
|a vitamin C
|
653 |
|
|
|a antioxidační kapacita
|
653 |
|
|
|a fruits and vegetables
|
653 |
|
|
|a preservation methods
|
653 |
|
|
|a the value of W
|
653 |
|
|
|a vitamin C
|
653 |
|
|
|a antioxidant capacity
|
655 |
|
4 |
|a diplomová práce
|
700 |
1 |
|
|a Valášek, Pavel
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/23976
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|