Analytické hodnocení česneku

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Planetová, Tereza (Dissertant)
Other Authors: Škrovánková, Soňa (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2013
Subjects:
Physical Description: 94 s. (120896 znaků).

Cover

LEADER 01220ntm a22003377u 4500
001 zp29957
041 |a cze 
100 1 |a Planetová, Tereza  |4 dis 
245 1 0 |a Analytické hodnocení česneku 
246 |a Analytical Evaluation of Garlic 
260 |c 2013 
300 |a 94 s. (120896 znaků). 
500 |a Studijní obor: Technologie, hygiena a ekonomika výroby potravin 
500 |a Studijní obor: Technology, Hygiene and Economics of Food Production 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a Česnek 
653 |a hrubá vláknina 
653 |a polyfenoly 
653 |a kyselina L-askorbová 
653 |a Garlic 
653 |a dietary fibre 
653 |a polyphenols 
653 |a L-ascorbic acid 
655 4 |a diplomová práce 
700 1 |a Škrovánková, Soňa  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/23535  |y Plný text v Digitální knihovně UTB