|
|
|
|
LEADER |
01239ntm a22003617u 4500 |
001 |
zp29680 |
041 |
|
|
|a cze
|
100 |
1 |
|
|a Ivičičová, Markéta
|4 dis
|
245 |
1 |
0 |
|a Toxické látky v potravinách
|
246 |
|
|
|a Toxic Substances in Foods
|
260 |
|
|
|c 2013
|
300 |
|
|
|a 66s. (103 073 znaků)
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii
|
500 |
|
|
|a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy
|
500 |
|
|
|a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin
|
500 |
|
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|
500 |
|
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|
506 |
|
|
|a Bez omezení
|
653 |
|
|
|a toxikologie
|
653 |
|
|
|a toxicita
|
653 |
|
|
|a toxické látky
|
653 |
|
|
|a kontaminanty
|
653 |
|
|
|a potraviny
|
653 |
|
|
|a toxicology
|
653 |
|
|
|a toxicity
|
653 |
|
|
|a toxic substances
|
653 |
|
|
|a contaminants
|
653 |
|
|
|a foodstuffs
|
655 |
|
4 |
|a bakalářská práce
|
700 |
1 |
|
|a Kráčmar, Stanislav
|4 ths
|
710 |
2 |
|
|a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická
|4 dgg
|
710 |
2 |
|
|a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology
|4 dgg
|
856 |
4 |
0 |
|u http://hdl.handle.net/10563/24301
|y Plný text v Digitální knihovně UTB
|