Toxické látky v potravinách

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Ivičičová, Markéta (Dissertant)
Other Authors: Kráčmar, Stanislav (Thesis advisor)
Format: Manuscript
Language: Czech
Published: 2013
Subjects:
Physical Description: 66s. (103 073 znaků)

Cover

LEADER 01239ntm a22003617u 4500
001 zp29680
041 |a cze 
100 1 |a Ivičičová, Markéta  |4 dis 
245 1 0 |a Toxické látky v potravinách 
246 |a Toxic Substances in Foods 
260 |c 2013 
300 |a 66s. (103 073 znaků) 
500 |a Studijní obor: Technologie a řízení v gastronomii 
500 |a Studijní obor: Technology and Management in Gastronomy 
500 |a Ústav: Ústav analýzy a chemie potravin 
500 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická 
500 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology 
506 |a Bez omezení 
653 |a toxikologie 
653 |a toxicita 
653 |a toxické látky 
653 |a kontaminanty 
653 |a potraviny 
653 |a toxicology 
653 |a toxicity 
653 |a toxic substances 
653 |a contaminants 
653 |a foodstuffs 
655 4 |a bakalářská práce 
700 1 |a Kráčmar, Stanislav  |4 ths 
710 2 |a Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně. Fakulta technologická  |4 dgg 
710 2 |a Tomas Bata University in Zlín. Faculty of Technology  |4 dgg 
856 4 0 |u http://hdl.handle.net/10563/24301  |y Plný text v Digitální knihovně UTB