catalog k.utb
Toggle navigation
čeština
Log Out
Login
TBU Catalog
e-resources
E-THESES
All Fields
Title
Author
Subject
ISBN/ISSN
Tag
Find
Advanced Search
Skip to content
Skip to footer
Back to Homepage
Projekt zvýšení obsazenosti Pi...
Projekt zvýšení obsazenosti Pivovaru, restaurace, penzionu a hotelu ČERNÝ OREL v Kroměříži zavedením wellness procedur
Saved in:
Bibliographic Details
Main Author:
Danielová, Dagmar
(Dissertant)
Other Authors:
Kozák, Vratislav
(Thesis advisor)
Format:
Manuscript
Language:
Czech
Published:
2013
Subjects:
cestovní ruch
wellness
obsazenost hotelu
tourism
hotel occupancy
diplomová práce
Physical Description:
126 s.
Cover
Holdings
More Information
Staff View
Save to List
Cite this
Export Record
Export to CitacePRO
Export to RefWorks
Export to EndNoteWeb
Export to EndNote
Export to BibTeX
Email this
Similar Items
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Projekt zvýšení návštěvnosti wellness hotelu Rezidence Ambra
by: Sitko, Oldřich
Published: (2012)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
IH MOSKVA a.s. - posouzení vývoje obsazenosti a tržeb v letech 1999 - 2004
by: Škrábana, Jaroslav
Published: (2005)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Sedmidenní výživově-relaxační balíček pro pobyt manažera v OREA Hotelu Sklář****
by: Nešpůrek, Michal
Published: (2006)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Projekt vytvoření nových pobytových balíčků ve vybraném hotelu
by: Matuchová, Kamila
Published: (2021)
//=preg_replace('/[^a-z0-9]/', '', strtolower($formats[0]))?>//=$formats[0] ?>
Analýza kulinářství v minipivovaru Černý orel v Kroměříži
by: Jančíková, Natálie
Published: (2012)
×
Loading...